🚚ΔΩΡΕΑΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ > 150 €

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

🚚ΔΩΡΕΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ > 50€

BMW R 1300 GS

BMW R 1300 GS Endurrad

Giuseppe Zappalà |

Εισαγωγή στην BMW R 1300 GS

Η νέα BMW R1300GS προσφέρει μια εντελώς νέα εμφάνιση με εκλεπτυσμένη τεχνολογία υψηλού επιπέδου. Ο κυβισμός είναι αυξημένος, με περισσότερη ροπή και μικρότερο βάρος. Είναι εξοπλισμένο με τα Telelever και Paralever EVO, ραντάρ και προσαρμοζόμενη ανάρτηση. Αυτή η μοτοσυκλέτα ξεχωρίζει με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της.

Σχέδιο

Η νέα BMW R1300GS προσφέρει σπορ χαρακτήρα, κομψές γραμμές και επιθετικό χαρακτήρα. Χάρη στον νέο προβολέα, οι επιδόσεις έχουν αυξηθεί σημαντικά, καθιστώντας το GS πιο τολμηρό και συναρπαστικό. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερις εκδόσεις, η καθεμία με συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Ελάτε να τη δείτε ζωντανά, για να εκτιμήσετε πλήρως το μοναδικό της στυλ.

Γ.Σ  πάντα και τέλος πάντων!

Η BMW R1300GS είναι ένα κόσμημα της μηχανικής μοτοσυκλέτας, με σχέδιο πιστό στην παράδοση των μοτοσυκλετών GS της BMW εδώ και 100 χρόνια. Εδώ βρίσκεται ο καλύτερος συνδυασμός σύγχρονης τεχνολογίας, στιβαρότητας και αισθητικής, με μια παρουσία μάρκας που εκτιμάται από τους λάτρεις εδώ και δεκαετίες. Ένα διαχρονικό κλασικό!

Τι θα γίνει με τη Νέα BMW GS 1300;

Το εμβληματικό R1250GS έχει ήδη κερδίσει το κοινό χάρη στην εξαιρετική του ισορροπία μεταξύ ισχύος και ευελιξίας, αλλά η νέα του έκδοση, η R1300GS, αντιπροσωπεύει ένα περαιτέρω άλμα στην ποιότητα. Εξοπλισμένο με νέα γενιά κινητήρων, είναι ελαφρύτερο και έχει μεγαλύτερη ισχύ από τον προκάτοχό του, περισσότερη ροπή και μεγαλύτερη ευελιξία. Απαραίτητο για τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας.

Προσαρμόστε το όπως θέλετε με τον διαμορφωτή BMW

Η BMW R1300GS είναι μια εξαιρετική επιλογή χάρη στην τιμή εκκίνησης των 20.850 ευρώ. Προσαρμόστε το με τον διαμορφωτή BMW Motorrad: επιλέξτε από τη μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ και προσθέστε την αποκλειστική τελική πινελιά σε αυτό το στιβαρό ποδήλατο τουρισμού.

 

Η BMW R 1300 GS είναι ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα του Γερμανού κατασκευαστή. Με την εντυπωσιακή ισχύ, τη χαρακτηριστική σχεδίαση και την προσαρμοστικότητά του σε διαφορετικά εδάφη, η R 1300 GS είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις των περιηγήσεων μοτοσυκλέτας.

 

Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τις τεχνικές προδιαγραφές του R 1300 GS, τα δυνατά του σημεία και τις απόψεις των αναβατών που το έχουν δοκιμάσει. Ας ξεκινήσουμε!

Αφήστε ένα σχόλιο

Σημείωση: τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευση.