🚚ΔΩΡΕΑΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ > 150 €

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

🚚ΔΩΡΕΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ > 50€

Νέα BMW F 900 GS / ADV

Nuova BMW F 900 GS / Adventure - Endurrad

Peppe |

Νέα BMW F 900 GS / ADV: χαρακτηριστικά και νέα

Το F 900 GS σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια εξαιρετικά ισχυρή οδήγηση και την ευκαιρία να εξερευνήσετε ασυνήθιστους δρόμους και μονοπάτια. Χάρη σε έναν γρήγορο και ελαφρύ κινητήρα, θα είστε ελεύθεροι να περιηγείστε σε βράχους, χαλίκια, άνεμο, νερό και βουνά. Ζήστε την περιπέτεια με το F 900 GS, ξεπερνώντας τα όρια και ανακαλύψτε τη συγκίνηση του #SpiritOfGS.

Το F 900 GS προσφέρει μια βέλτιστη εμπειρία εκτός δρόμου χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του: ψηλό τιμόνι, χαμηλά υποπόδια και ψηλότερο πεντάλ φρένου, πιο προσιτό χάρη στα χαμηλωμένα στοπ. Το πτυσσόμενο πεντάλ εξασφαλίζει μέγιστη προσβασιμότητα, ενώ το ρυθμιζόμενο πεντάλ ταχυτήτων εξασφαλίζει την τέλεια στάση του σώματος. Αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί από αυτό το μηχανάκι με απόλυτη άνεση!

Το F 900 GS προσφέρει βελτιωμένη άνεση και ασφάλεια χάρη στα προστατευτικά χεριών, κατασκευασμένα από πλαστικό στάνταρ, ικανά να προστατεύουν από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες. Για πιο έμπειρους αναβάτες, διατίθενται επίσης χειροφύλακες Enduro με μεταλλικούς κροτάφους. Επιπλέον, είναι δυνατή η τοποθέτηση συσκευών πλοήγησης BMW ή άλλων ηλεκτρονικών συσκευών στη μοτοσυκλέτα χάρη στην προαιρετική προετοιμασία.

Η F 900 GS είναι μια ελαφριά και υψηλών επιδόσεων μοτοσυκλέτα, με βάρος μόλις 219 κιλά*. Χάρη σε νέα εξαρτήματα όπως το πλαστικό ρεζερβουάρ, η μπαταρία, η ουρά και ο σιγαστήρας Akrapovič, η επιτάχυνση και ο χειρισμός είναι εξαιρετικά. Προσφέρει μια εκπληκτική οδηγική εμπειρία.

Το ολοκαίνουργιο F 900 GS υπόσχεται μια εξαιρετική οδηγική εμπειρία τόσο σε ευθεία γραμμή όσο και εκτός δρόμου. Ο εν σειρά δικύλινδρος κινητήρας προσφέρει υψηλές επιδόσεις με μέγιστη ισχύ 77 kW (105 HP) στις 8.500 rpm και μέγιστη ροπή 93 Nm στις 6.750 rpm. Το μηχανάκι εγγυάται οδηγική απόλαυση σε κάθε διαδρομή.

Κάθε πτυχή του F 900 GS έχει δημιουργηθεί για να σας επιτρέπει να αντιμετωπίζετε τους πιο άγριους δρόμους. Ο επιθετικός σχεδιασμός του, τα πλαίσια πλαισίου για μέγιστη πρόσφυση και το ρυθμιζόμενο παρμπρίζ, διασφαλίζουν ότι μπορείτε να πειραματιστείτε χωρίς όρια. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε πάντα να αναδείξετε το πνεύμα GS σας, με το ισχυρό λογότυπο στο ρεζερβουάρ. Λάβετε μέρος στην περιπέτεια με το F 900 GS.

Το ελαφρύ πλαστικό ρεζερβουάρ έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί το βάρος του οχήματός σας χωρίς να διακυβεύεται η χωρητικότητα καυσίμου. Με βάρος 62% λιγότερο από ένα ατσάλι και χωρητικότητα 14,5 λίτρων, αυτό το ρεζερβουάρ σάς επιτρέπει να κρατάτε αρκετό καύσιμο για τις περιπέτειές σας. Το απλοποιημένο σχήμα καθιστά επίσης δυνατή την τοποθέτηση μαλακών τσαντών, σακιδίων πλάτης ή βαλίτσες αλουμινίου.

Η νέα BMW F 900 GS / ADV παρουσιάστηκε στις αρχές του 2020 και έγινε αμέσως πρωτοσέλιδο για τα πολυάριθμα νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις της. Σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε για όλα τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά αυτής της μοτοσυκλέτας και πώς συμπεριφέρεται στο δρόμο.

 

Ας ξεκινήσουμε αμέσως με τις δύο διαθέσιμες εκδόσεις: την F 900 GS και την F 900 GS Adventure. Η πρώτη είναι ιδανική για μικτή χρήση μεταξύ δρόμου και ελαφρού εκτός δρόμου, ενώ η δεύτερη είναι πιο κατάλληλη για όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη μοτοσικλέτα περιπέτειας, ικανή να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε έδαφος. Και οι δύο εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με έναν παράλληλο διπλό κινητήρα 895 cc, ο οποίος αποδίδει μέγιστη ισχύ 105 HP στις 8.500 σ.α.λ. Ο κινητήρας συνδυάζεται με κιβώτιο έξι σχέσεων και τελική μετάδοση αλυσίδας.

 

Ανάμεσα στις πιο ενδιαφέρουσες καινοτομίες βρίσκουμε το ατσάλινο πλαίσιο πέργκολας, που κάνει το ποδήλατο ελαφρύτερο και ευκολότερο στο χειρισμό. Το F 900 GS ζυγίζει μόλις 211 κιλά (σε κατάσταση λειτουργίας), ενώ η έκδοση Adventure ζυγίζει 229 κιλά.Το κράτημα στο δρόμο εγγυάται το ρυθμιζόμενο σύστημα ανάρτησης και στους δύο άξονες: εμπρός υπάρχει τηλεσκοπικό πιρούνι 43 χλστ., ενώ πίσω υπάρχει μονό αμορτισέρ με ελατήρια αερίου. Επιπλέον, η μοτοσυκλέτα διαθέτει δισκόφρενα και στους δύο τροχούς, με δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων μπροστά και δαγκάνες δύο εμβόλων πίσω.

 

Ένα άλλο ενδιαφέρον νέο χαρακτηριστικό είναι η εισαγωγή του συστήματος δυναμικού ελέγχου πρόσφυσης (DTC), το οποίο ρυθμίζει την παροχή ισχύος με βάση τις συνθήκες εδάφους. Με αυτόν τον τρόπο, η μοτοσυκλέτα παραμένει σταθερή και ασφαλής ακόμα και σε ολισθηρές ή ανώμαλες επιφάνειες. Το σύστημα DTC είναι ρυθμιζόμενο σε τρία επίπεδα παρέμβασης: Βροχή, Δρόμο και Δυναμικό.

 

Τέλος, δεν μπορούμε να μην μιλήσουμε για τον τεχνολογικό εξοπλισμό της νέας BMW F 900 GS / ADV. Η μοτοσυκλέτα είναι στην πραγματικότητα εξοπλισμένη με ταμπλό TFT 6,5 ιντσών, το οποίο παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για τις επιδόσεις της μοτοσικλέτας και τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης. Μεταξύ των τελευταίων βρίσκουμε το σύστημα ABS Pro, το οποίο ρυθμίζει αυτόματα το φρενάρισμα για την αποφυγή μπλοκαρίσματος των τροχών, και το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών.

 

Συμπερασματικά, η νέα BMW F 900 GS / ADV είναι μια μοτοσυκλέτα με σπορ και περιπετειώδη χαρακτήρα, ιδανική για όσους αναζητούν ένα όχημα που μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε τύπο εδάφους. Με τη δύναμη, την ελαφρότητα και τον τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, προορίζεται να γίνει μια από τις πιο αγαπημένες μοτοσυκλέτες από τους λάτρεις της περιπέτειας στο δρόμο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Σημείωση: τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευση.