🚚ΔΩΡΕΑΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ > 150 €

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

🚚ΔΩΡΕΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ > 50€

Η BMW R 1250 GS Adventure αποχαιρετά

La BMW R 1250 GS Adventure dice addio - Endurrad

Paolo Migliori |

BMW R 1250 GS Adventure: Ένα συναισθηματικό αντίο

Η BMW R 1250 GS Adventure θα πραγματοποιήσει μια αποχαιρετιστήρια περιοδεία ως Ultimate Edition, αλλά όχι ακόμη στη Γερμανία.

Η νέα BMW R 1300 GS είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Νοέμβριο του 2023, αλλά η BMW δεν έχει παρουσιάσει ακόμη διάδοχο της BMW R 1250 GS Adventure. Ως εκ τούτου, η παραλλαγή Adventure παραμένει διαθέσιμη στην έκδοση 1250 Ωστόσο, φαίνεται ότι το τέλος της είναι κοντά, όπως υποδηλώνει η εισαγωγή του R 1250 GS Adventure Ultimate Edition. Το νέο R 1300 GS Adventure, το οποίο θα μπορούσε να ονομάζεται R 1400 GS, μαζί με άλλα μοντέλα της σειράς R 1300, αναμένεται να λανσαριστεί μεταξύ 2024 και 2025.

BMW R 1250 GS Adventure Ultimate Edition 2024

Από τις 10 Φεβρουαρίου 2024, η BMW Motorrad θα λανσάρει το R 1250 GS Adventure Ultimate Edition στην Ολλανδία και το Βέλγιο, με 100 διαθέσιμες μονάδες για κάθε χώρα. Στην Ολλανδία η τιμή θα είναι 32.950 ευρώ, ενώ στο Βέλγιο θα είναι 29.950 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Τριπλό Μαύρο στυλ με πλήρη εξοπλισμό

Η BMW R 1250 GS Adventure Ultimate Edition είναι μια πλήρως εξοπλισμένη έκδοση τύπου Triple Black. Σύμφωνα με την BMW Motorrad Ολλανδίας, παρά την υψηλή τιμή, αυτή η έκδοση προσφέρει εξοικονόμηση άνω των 2.600 ευρώ σε σύγκριση με τον βασικό εξοπλισμό. Ο ολοκληρωμένος εξοπλισμός περιλαμβάνει πακέτα άνεσης, τουρισμού, Dynamic και ελαφριά πακέτα, το ημι-ενεργό πλαίσιο Dynamic ESA, βοηθός αλλαγής ταχυτήτων, θερμαινόμενα γκριπ και καθίσματα, χρυσές ανοδιωμένες ζάντες cross-ακτίνων, σύστημα Keyless Ride, σύστημα αντικλεπτικής προστασίας, διάφορες προστασίες , καθώς και σε μαύρες βαλίτσες αλουμινίου και top case.

Περιορισμένη έκδοση 2024 για την Ολλανδία και το Βέλγιο

Το R 1250 GS Adventure Ultimate Edition αναγνωρίζεται ως ένα περιορισμένο ειδικό μοντέλο, με χρυσά εμβλήματα και κίτρινες διακοσμητικές ρίγες, που αυξάνουν την αξία αναγνώρισής του σε σύγκριση με την Ultimate Edition που προσφέρθηκε στην Ιταλία την άνοιξη του 2023. Η τελευταία είχε μαύρες ζάντες σταυρωτές ακτίνες και ένα τυπικό σιγαστήρα Akrapovic.

Ultimate Edition 2023 για την Ιταλία

Η BMW σχεδιάζει να παράγει 2.100 παραδείγματα της R 1250 GS Adventure Ultimate Edition παγκοσμίως. Αυτό το ειδικό μοντέλο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Ιταλία την άνοιξη του 2023, βασισμένο επίσης στην παραλλαγή Triple Black και εξοπλισμένο με σχεδόν όλες τις διαθέσιμες επιλογές στο διαδικτυακό διαμορφωτή της BMW, συμπεριλαμβανομένων εξαρτημάτων αλεσμένου αλουμινίου από τη σειρά Option Original Accessories -719. Η τιμή για την Ιταλία το 2023 ήταν 26.900 ευρώ, εξοικονόμηση 2.000 ευρώ σε σύγκριση με την τυπική διαμόρφωση. Αν και η BMW προσφέρει τώρα αυτό το ειδικό μοντέλο σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, δεν είναι ακόμη διαθέσιμο σε αντιπροσώπους και πελάτες στη Γερμανία.
Προφανώς για τους εκλεπτυσμένους ουρανίσκους Premium αξεσουάρ για BMW R1250 GS Adventure μπορείτε να τα βρείτε σεEndurrad .

Σύναψη

Η νέα BMW R 1300 GS Adventure (ή «R 1400 GS») δεν κυκλοφορεί ακόμη στην αγορά, αλλά η R 1250 GS Adventure ολοκληρώνει ήδη το ταξίδι της στην Ευρώπη με την Ultimate Edition. Μετά την Ιταλία, όπου κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2023, η Ultimate Edition θα φτάσει στην Ολλανδία και το Βέλγιο από τις 10 Φεβρουαρίου 2024, με 100 μονάδες για κάθε χώρα, βασισμένη στην έκδοση Triple Black και με αξιοσημείωτο πλεονέκτημα τιμής σε σύγκριση με την τυπική μοντέλο. Ωστόσο, προς το παρόν, δεν έχουν προγραμματιστεί εκτοξεύσεις στη Γερμανία.

Η BMW R 1250 GS Adventure αντιπροσωπεύει εδώ και χρόνια ένα σημείο αναφοράς στον κόσμο των adventure μοτοσυκλετών. Με την έξοδό του, πολλοί λάτρεις αναρωτιούνται ποιο θα είναι το μέλλον των adventure μοτοσυκλετών.Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τι έκανε την BMW R 1250 GS Adventure τόσο ξεχωριστή και τι μπορούμε να περιμένουμε στο μέλλον.


Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της BMW R 1250 GS Adventure ήταν η ευελιξία της. Κατάλληλο για μεγάλες διαδρομές σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους, αλλά και για την αντιμετώπιση ανώμαλου εδάφους, αυτή η μοτοσυκλέτα κατάφερε να συνδυάσει τα καλύτερα και των δύο κόσμων. Ο ισχυρός δικύλινδρος boxer κινητήρας 1254cc παρείχε εξαιρετική ροπή και ομαλή επιτάχυνση, κάνοντας κάθε ταξίδι μια αξέχαστη εμπειρία. Επιπλέον, το προηγμένο σύστημα ανάρτησης και η στιβαρή δομή εξασφάλιζαν σταθερότητα και άνεση, ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.


Δεν ήταν όμως μόνο η ερμηνεία της που την έκανε μοναδική. Η τεχνολογική καινοτομία έχει παίξει καθοριστικό ρόλο. Η BMW R 1250 GS Adventure ήταν εξοπλισμένη με χαρακτηριστικά αιχμής όπως το σύστημα μετάδοσης ShiftCam, το οποίο βελτιστοποιούσε την απόδοση σε διάφορα επίπεδα στροφών και την έγχρωμη οθόνη TFT, η οποία παρείχε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόταν ο αναβάτης με σαφή και διαισθητικό τρόπο. Αυτά τα χαρακτηριστικά όχι μόνο βελτίωσαν την οδηγική εμπειρία αλλά αύξησαν και το επίπεδο ασφάλειας.


Ο αποχαιρετισμός στην BMW R 1250 GS Adventure αντιπροσωπεύει μια σημαντική αλλαγή στο τοπίο της μοτοσικλέτας περιπέτειας. Ωστόσο, η BMW συνεχίζει να εργάζεται σε καινοτομίες που υπόσχονται να ανεβάσουν την ποιότητα και τις επιδόσεις σε νέα επίπεδα. Για τους λάτρεις, αν και είναι δύσκολο να αποχαιρετήσουν μια εικόνα όπως η BMW R 1250 GS Adventure, το μέλλον φαίνεται πολλά υποσχόμενο με νέες προκλήσεις και ευκαιρίες στον ορίζοντα.


Εν κατακλείδι, η κληρονομιά της BMW R 1250 GS Adventure θα ζει στις καρδιές των λάτρεις της μοτοσυκλέτας για πολύ καιρό ακόμη. Η επίδρασή του στον κόσμο των adventure μοτοσυκλετών είναι αδιαμφισβήτητη και ο αποχαιρετισμός του σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής, αλλά και την αρχή μιας νέας φάσης γεμάτη δυνατότητες. Μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω εξελίξεις στο τοπίο της μοτοσικλέτας περιπέτειας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Σημείωση: τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευση.